Виробником ігристого вина виступає російське виноробне підприємство повного циклу, яке функціонує в Раменському (Московська область). Компанія «Агросервіс» окрім шампанського Santo Stefano та газованих винних напоїв, виробляє столові вина та сидр.
Особливості виробництва ігристого вина Санто Стефано Відповідно до загальноприйнятої класифікації, так позначаються напої, виготовлені лише у Франції у провінції Шампань.
Якщо етикетки розташовані не рівно, знайте перед вами підробка. Зверніть увагу, що на контретикетці має бути зазначено, що у пляшці «напій винний газований», а не «шампанське» чи «ігристе вино». Крім цього, на контретикетці пробивається дата розливу напою.
Продукція трьох торгових марок – Santo Stefano Bianco, Santo Stefano Rose та Santo Stefano Rosso, виходячи з виявлених значень масової концентрації цукрів, не відповідала найменуванню «напій напівсолодкий».