Де працював шеф Івлєв?

0 Comments 02:05

Костянтин Івлєв – шеф-кухар та телеведучий у кулінарних шоу. Працював в ресторанах: "Репортер", "Luciano", кафе "Єсенін", "Ностальжі", VIP-21, "Бульвар", "In Vino", "Пуазон", L`Etranger, Zebra Square, GQ-bar, "Sheraton" Palace Hotel», «Вітрило», «Бублик».

Працює шефом у ресторанах «Репортер», «Ностальжі», VIP-21, «Бульвар». Є бренд-шефом проекту «Ginza Project» (до 2003 р.). З 2000 року бере участь у професійних конкурсах, отримує заслужені нагороди як «Шеф Року». Тоді ж Івлєв став розробляти свою авторську кухню.

Майже відразу після завершення зйомок заклад спочатку почав працювати «на два фронти»: носити назву «М'ясо» – «Дежавю» та обслуговувати гостей одразу за двома меню. Ще через деякий час кафе зовсім повернулося до старого формату.

Related Post

Як довго проходить ідентифікація Цупіс?Як довго проходить ідентифікація Цупіс?

Після реєстрації в конторі пройдіть ідентифікацію на сайті ЄДП. Процедура займає не більше двох хвилин.Apr 28, 2022 Ідентифікацію можна пройти у ППС Букмекерів – Партнерів ЄДИНОГО ЦУПІС, у салонах Зв'язковий,