Природні цукру зустрічаються, наприклад, у фруктах, ягодах, меді, але також і в овочах та молоці. Найбільш відомими природними цукрами є сахароза, глюкоза, фруктоза, лактоза та мальтоза. Цукроза зустрічається майже у всіх рослинах. Сахароза складається з двох простих цукрів – фруктози та глюкози.
На відміну від багатьох продуктів з високим вмістом вільних цукрів, фрукти містять велику кількість поживних речовин, які допомагають забезпечити збалансоване харчування для хорошого здоров'я.
5 овочів з найвищим вмістом цукру
- Морква Не дивлячись на те, що морква – овоч не дуже калорійний (31 ккал на середній плід), всі ці калорії йдуть з цукруякий вона містить. …
- Кукурудза …
- Буряк …
- Картопля …
- Цибуля
21 Jan 2022