Макру́руси (лат. Macrourus) — рід промислових глибоководних променеперих риб із загону тріскоподібних (Gadiformes). Макруруси поширені в Атлантичному, Індійському, Тихому та Південному океанах. Мешкають у водах із низькою температурою на глибинах від 150 м, частіше глибше, іноді до 2200 м.
Найдієтичніша риба у світі, всього 32 ккал У малоокого макрурусу майже немає кісток, тому його дуже зручно обробляти фактично потрібно просто зрізати м'ясо з хребта. З цієї дивовижної риби можна приготувати безліч страв, у тому числі такі, що із задоволенням їдять діти.
Макрурус вважається делікатесом. М'ясо риби має красивий білий з рожевим відтінком колір, а також приємну, щільну, але не волокнисту структуру, що робить страви з макрурусу дуже ніжними та соковитими. Що характерно, у макрурусу відсутній рибний присмак, а на смак м'ясо трохи солодкувате, більше схоже на креветкове.
Упаковка 1 кг. 275.00 нар.