Як приготувати бутерброд?
Як приготувати бутерброди і сендвічі, щоб не допустити помилки
- Використовуйте «правильний» хліб.
- Вибирайте правильний розмір.
- Не мажте соуси та приправи на хліб.
- Видаляйте надлишки вологи.
- Приправляйте овочі та інші інгредієнти.
- Не перестарайтеся з м'ясом та сиром.
- Поступово розподіляйте інгредієнти.
- Додайте текстуру страві
Що входить до складу бутербродів?
склад
- Вершкове масло. Як його заміну використовують затверділі рослинні олії (маргарин) та суміші на їх основі (спред).
- Сири.
- Ковбасні вироби, паштет, м'ясо.
- Сало.
- Риба, рибні консерви, ікра.
- Яйця.
- Овочі та зелень.
- Соуси (майонез, кетчуп, гірчиця та ін.).