Біблія коли тяжко

0 Comments 02:36

Який сенс у Біблії?

Писанням, або Біблією, називається зібрання книг, написаних пророками і апостолами, як ми віримо, за натхненням Духа Святого. Слово "Біблія" – грецьке, означає – "книги". Головною темою Святого Письма є спасіння людства Месією, що втілився Божим Сином Господом Ісусом Христом.

Що Біблія говорить про сміливість?

Сміливість бере початок у вірі та надії. Нам потрібна сміливість, щоб вступити в цю нову сферу; нам необхідна сміливість, щоб упоратися з нинішньою ситуацією та умовами. Саме тому я й вибрав ці слова: “Мужетесь, і нехай зміцнюється ваше серце, всі, хто сподівається на Господа!” [Псалми 30:25].

Related Post

Як зрозуміти, що це обструкція?Як зрозуміти, що це обструкція?

Ознаки бронхіальної обструкції: Напад задухи з задишкою (почастішанням дихання), утрудненням дихання на видиху, у важких випадках супроводжується страхом і неможливістю перебувати в лежачому положенні. Сухий нападоподібний кашель.Jul 12, 2019 Бронхіальна

Як користуватися ліхтариком на айфоніЯк користуватися ліхтариком на айфоні

Як увімкнути ліхтарик на Айфоні фразою? Увімкнути ліхтарик на Айфоні можна голосом. Достатньо активувати голосового асистента за допомогою фрази «Привіт, Siri» та сказати «Увімкни ліхтарик». Як вимкнути ліхтарик на айфоні

Як зняти люстру зі стелі щоб помити відеоЯк зняти люстру зі стелі щоб помити відео

Як помити люстру, не знімаючи її? Як помити кришталеву люстру, не знімаючи елементів? приготувати миючий розчин, м'які серветки без ворсу, хірургічні гумові рукавички; під люстрою встановити ємність із пластику з