Бастурма як пом'якшити

0 Comments 00:03

Чому бастурма жорстка?

Замість яловичини для приготування бастурми в домашніх умовах багато хто використовує свинину. Що стосується вибору м'яса, то ідеально підійде свиняча вирізка або філе. Обов'язково потрібно зрізати весь жир, інакше він затвердіє і бастурма вийде жорсткою.

Що робити, якщо пересушив бастурму?

Також додам, що якщо на останньому етапі м'ясо все ж таки пересушили, то можна покласти шматок м'яса у холодильник на відкриту тарілку та витримати кілька днівм'ясо поступово вбере в себе вологу і стане м'якшим.

Related Post

Як зняти двірники на солярисі 2013Як зняти двірники на солярисі 2013

Чим зняти двірники? Щоб змінити «двірники», потрібно потягнути їх важелі на себе, у бік капота машини. Докладіть трохи зусиль – вони пружні та легко падають назад. Щоб підстрахуватися, накрийте скло

Як поливати болгарський перець після посадки?Як поливати болгарський перець після посадки?

Коли впроваджуємо полив перців після посіву насіння? З появою перших сім'ядольних листів починаємо поливати розсаду перцю. Зволожуємо звичайною, теплою, відстояною водою. Полив повинен бути м'яким, щоб не розсаді перцю не