Амоній для випічки.

0 Comments 03:37

Кристали дрібно розбивають безпосередньо перед випіканням, розчиняють у воді, змішують із борошном. Замішують тісто, формують потрібні вироби, після чого випікають. Діє амоній, як і інші розпушувачі: при змішуванні з водою та борошном виділяє аміак та вуглекислий газ, що розпушують тісто.

Як правильно використовувати амоній у випічці?

Амоній використовується для розпушування тіста в тонкій і хрусткій випічці. Зокрема, він додається до традиційного німецького печива шпрингерле, бельгійсько-нідерландського спекулоса, польських амонячків.

Скільки амонію додавати у тісто?

На одну тонну печива, пряників або коржів потрібно карбонату амонію. 0,6-1 кг, гідрокарбонату натрію 5-7 кг.

Related Post

Як правильно писати збуваються чи збуваютьсяЯк правильно писати збуваються чи збуваються

У слові «збуваються» наголос падає на склад з літерою А – збуваються. Сподіваємося, що тепер у вас не виникне питань, як пишеться слово збуваються, куди ставити наголос, який наголос, або

Як Вобензим діє організм?Як Вобензим діє організм?

Препарат ВОБЕНЗИМ нормалізує ліпідний обмін, знижує синтез ендогенного Хс, підвищує вміст ЛПВЩ, знижує рівень атерогенних ліпідів, покращує всмоктування ПНЖК. Препарат ВОБЕНЗИМ збільшує концентрацію антибіотиків у плазмі та вогнищі запалення, т.

Як правильно готувати на решітці барбекюЯк правильно готувати на решітці барбекю

Як правильно користуватися барбекю? Як користуватися газовим грилем–барбекю вмикаємо прилад і чекаємо, щоб він розігрівся (зазвичай достатньо 5 – 10 хвилин); готуємо їжу на спеціальній решітці; регулюємо температуру та вибираємо