Аджика що робити

0 Comments 07:15

Як застосовувати аджику?

Першу використовують при приготуванні різних супів та соусів, тушкованого м'яса або риби для незначного збільшення гостроти цих страв. Свіжа аджика найчастіше подається до смаженого м'яса, страв з яєць, рису, бобових та овочів. Також суміш цієї приправи зі сметаною відмінно підійде для змащування птиці перед запіканням.

Кому не можна їсти аджику?

Але через сильну гостроту аджику не варто вживати тим, у кого є порушення слизової оболонки травних органів (виразки, гастрити), а також її не рекомендують вагітним і жінкам, що годують, маленьким дітям.

Related Post

Як довго може працювати кондиціонер у квартирі?Як довго може працювати кондиціонер у квартирі?

Взагалі, побутовий кондиціонер не промислова система, і він не може працювати без перерви дуже тривалий проміжок часу. Якщо судити за таймером (це зазвичай 72 години). То мабуть, без вимикання –