Як збити яйця з цукром у пишну піну?

0 Comments 23:15

Як збити яйця в піну покрокова інструкція з фото

  1. Крок 1. …
  2. Яйця розбити і викласти в ківш.
  3. На низьких оборотах починайте збивати яйця. …
  4. Збільште швидкість збивання. …
  5. Увімкніть максимальну швидкість і збийте яйця ще 1 хвилину. …
  6. Збиті яйця готові на роботу.

Чому не збиваються білки із цукром? Найчастіші помилки – занадто швидке з'єднання білків з цукром та його надмірно великі кристали. Кулінарний експерт Данило Альфаро нагадує, що цукор треба класти по ложці з краю миски, не зупиняючи збивання. Брати краще цукор дуже дрібний або у вигляді пудри.

Спочатку потрібно збити білки до піни, а потім додавати цукор або цукрову пудру, але потроху, ретельно збиваючи щоразу. З додаванням цукру білки стануть щільними та глянсовими.

Related Post

Де знаходиться могила Талькова?Де знаходиться могила Талькова?

9 жовтня 1991 р. Ігор Володимирович Тальков / Дата поховання Сергій Єсенін, Володимир Висоцький, Ігор Тальков, Булат Окуджава, Василь Аксьонов, Леонід Філатов, Лев Яшин… Ваганьківський цвинтар – Справжній "зоряний" некрополь.

Як правильно завірити електронну копію документаЯк правильно завірити електронну копію документа

Так, завіряти документи слід із зазначенням назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, його ініціалів та прізвища, з позначкою «Згідно з оригіналом», завіреною печаткою, дати завірення копії.18 березня. 2013