Як збити яйця в піну покрокова інструкція з фото
- Крок 1. …
- Яйця розбити і викласти в ківш.
- На низьких оборотах починайте збивати яйця. …
- Збільште швидкість збивання. …
- Увімкніть максимальну швидкість і збийте яйця ще 1 хвилину. …
- Збиті яйця готові на роботу.
Чому не збиваються білки із цукром? Найчастіші помилки – занадто швидке з'єднання білків з цукром та його надмірно великі кристали. Кулінарний експерт Данило Альфаро нагадує, що цукор треба класти по ложці з краю миски, не зупиняючи збивання. Брати краще цукор дуже дрібний або у вигляді пудри.
Спочатку потрібно збити білки до піни, а потім додавати цукор або цукрову пудру, але потроху, ретельно збиваючи щоразу. З додаванням цукру білки стануть щільними та глянсовими.