Як швидко приготувати філе курки

0 Comments 23:59

Як правильно засмажити куряче філе на сковороді?

Розігрійте сковороду з олією протягом 3 хвилин. Викладіть філе і смажте на середньому вогні з одного боку не менше 10-15 хвилин. Переверніть м'ясо на інший бік і смажте ще 10-15 хвилин. Готове філе подавайте на стіл із будь-яким гарніром.

Скільки часу готувати куряче філе?

Куряча грудка на кістки та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилина якщо порізати його на шматочки – за 10-15 хвилин.

Related Post

Як зробити фото сонячних променівЯк зробити фото сонячних променів

виберіть фото з галереї; відкрийте вкладку світло: експозиція -0,22, контрастність +2, світлі області -20, тіні -5, білі +29, чорні +11; відкрийте вкладку колір: температура +27, насиченість +6; збережіть фото.15 травня