Після того як ви відправили павутинку в каструлю з окропом, важливо не відволікатися. Ви повинні регулярно помішувати вміст каструлі і стежити за часом. Так як ви вирішили приготувати одні з найтонших макаронних виробів MAKFA, потрібно 2 хвилини.
На 50 г макаронних виробів у середньому знадобиться 500 мл води. Якщо готуєте суп, пам'ятайте, що вермішель досить сильно збільшується у розмірі, так що не кладіть надто багато. Щоб вермішель точно не злиплася, можна влити в каструлю трохи олії. При варінні супу цього робити не потрібно.
Як і для інших макаронів їй потрібна достатня кількість води та правильний час варіння. Вермішель варитись від 3 до 5 хвилин після повторного закипання. Співвідношення продукту та води стандартні – на 100 грамів вермішелі йде 1 літр води.