Як посмажити міньйони?

0 Comments 22:03

Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка. стейк з вогню та даємо йому відпочити протягом 5 хвилин.

Для підтримки рівномірної температури необхідно смажити не більше одного, максимум двох стейків за раз. При цьому м'ясо не повинно займати більше ніж 2/3 поверхні сковороди. Стейк просмажується з обох боків по 2-3 хвилини до ступеня mediumrare, саме середнє прожарювання вважається ідеальним.

Вирізки в туші розташовуються вздовж обох боків хребта. Вирізка (великий м'яз попереку) часто продається цілком і виглядає як довгий вузький веретеноподібний шматок м'яса, потовщений з одного боку («голова») і більш тонкий з іншого («хвіст»).

Related Post

Як правильно обрізати вербу хакуро нішікиЯк правильно обрізати вербу хакуро нішіки

Чи можна восени обрізати вербу Хакуро Нішикі? так. можна, але не забувайте. що зараз має певну довжину гілочка вона ще збільшиться приблизно на сантиметрів. 20 та форма вся буде набагато

У якому році народився Олександр Розенбаум?У якому році народився Олександр Розенбаум?

Біографія Народився 13 вересня 1951 року в Ленінграді (нині Санкт-Петербург), у сім'ї студентів-однокурсників з Першого медичного інституту Якова Шмаровича Розенбаум та Софії Семенівни Міляєвої. Яків та Софія закінчили інститут у