Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка. стейк з вогню та даємо йому відпочити протягом 5 хвилин.
Для підтримки рівномірної температури необхідно смажити не більше одного, максимум двох стейків за раз. При цьому м'ясо не повинно займати більше ніж 2/3 поверхні сковороди. Стейк просмажується з обох боків по 2-3 хвилини до ступеня mediumrare, саме середнє прожарювання вважається ідеальним.
Вирізки в туші розташовуються вздовж обох боків хребта. Вирізка (великий м'яз попереку) часто продається цілком і виглядає як довгий вузький веретеноподібний шматок м'яса, потовщений з одного боку («голова») і більш тонкий з іншого («хвіст»).