Щоб швидко відновити продукт і зробити ніжним та молочним, достатньо на 1 годину занурити його в ємність із молоком, після чого можна використовувати за призначенням. Однак не всі сири розм'якають, просто полежавши у молоці. Якщо цього не сталося, молоко треба підігріти, потім знову покласти сир. 1 лип. 2021 р.
Як зробити м'яким засохлий сир?
0:23Рекомендований кліп · 46 сек.Як зробити черствий сир м'яким? – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Як визначити, чи не зіпсувався сир?
Також зрозуміти, що сир зіпсувався допоможе обвітрілася, темніша поверхня, наявність слизу. Про те, що продукт не можна вживати, вказує на неприємний і нехарактерний запах: кислий, гіркий, затхлий, підвалу або сирої землі. Будь-який «аромат», що відштовхує, – привід утилізувати сир.