Зберігати горіхи та сухофрукти рекомендується у банках, паперових, тканинних або поліетиленових мішечках. Мішки або тара для зберігання продуктів не повинні бути відкриті або мати щілини. Комахи, починаючи з жуків і закінчуючи гусеницями, люблять сухофрукти.10 Sept 2019
Горіхи зберігають тільки в закритій тарі скляною, металевий, глиняний, керамічний. Небажано використовувати пластиковий посуд – там ядра швидше псуються. У банку з вакуумною системою (кришка та насос). У рази довше зберігає придатність та якість продукту.
Для зберігання сухофруктів використовуються скляні банки, мішки з тканини, вакуумні судини, дерев'яні коробочки і керамічний посуд. Скляні банки – надійно захищають сухофрукти від вологи, комах та сторонніх ароматів. Ідеально підходять для зберігання різноманітних продуктів.
Зберігати горіхи слід у герметичних пакетах, мішечках із лляних, бавовняних або джутових тканин у сухому та темному місці при кімнатній температурі. Подрібнені горіхи зберігаються тільки у скляній тарі, на першій полиці холодильника та не більше 4 днів.